Digital skolavslutning, bra eller dåligt?

Vi gick runt på skolan och frågade eleverna vad de tycker om digital skolavslutning.

Joanna och Layla från klass 5B säger: Vi tycker att det är tråkigt för att det hade varit roligare om man hade haft skolavslutningen tillsammans med flera elever men, det är viktigt att vi är rädda om varandra och håller avstånd.

Lärare Martin säger: Dåligt, det skulle varit roligare om man har en skolavslutning tillsammans så att man kan känna gemenskap.

Elisa i klass 5B säger: Dåligt eftersom man inte är med kompisar från andra klasser inte lika socialt och även dåligt för ögonen för att man kollar på en skärm.

Mikaela, Vera och Märta-Li från klass 4C säger: Dåligt eftersom då kan inte föräldrarna komma och titta, vi kan vi inte riktigt känna gemenskapen tillsammans och alla kanske inte inte vill bli filmade.

Julia och Jojje från klass 4B säger: Dåligt för att man får inte träffa sina föräldrar och det är bra eftersom vi ska vara rädda om varandra säger Jojje. Dåligt eftersom man inte kan vara tillsammans och känna gemenskapen och det är bra eftersom man fortfarande kan ha den, fast digitalt säger Julia.

Tack alla elever för att ni ställde upp! Mvh Lo och Rebecka från klass 5A.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.