Kul med prov jaha

Lärare-Okej allihopa idag kommer jag lägga in ett nytt prov den tionde november

Jag-Men det är i övermorgon!

Läraren-Men det är bara ett litet mini test på veckans kapitel

Jag- Okej

 Jag på insidan- Men va fan vi har för i helvete tio prov denna månaden och nu kommer ett jävla prov som ska vara ett extra prov hon kan väl för fan inte lägga ett mini prov jag är inte FLASH! för fan! Det är som att hon egentligen vill säga ( här era jävla snorungar får ni ett mini pov och en läxa att läsa 50 sidor tills i morgon och nu när ni har engelska prov, mate pro, NO prov och fler så lägger vi till ett stort jävla prov i idrot blir det bra era idioter) Jag vill springa iväg och gömma mig i ett litet hål.

Läraren- glöm inte att ni har SO prov imorgon om religion.

Alla- AJ

Jag inom borta- döda mig låt blixten slå ner i lärarens hus eller något snälla, jag kan inte ens stänga min fucking väska snart.

Nästa lektion NO 

Läraren-I dag ska ni jobba med provet men vi ska också titta på en film som är 20 min.

Jag inombords- Ja film

Läraren- filmen heter ha kul men NO

Jag inombords- denna filmen ljuger det är omöjligt att ha kul med en NO.

Läraren-Oj! här fanns en förkortning som är 15 min den ser vi på ska ni moste kunna plugga på provet.

jag inombords- Det här sög då! AA Ha kul med NO en förkortning aaa. Filmen sög det var en liten kille som pratade om NO och hur kul det blev när han fick en NO bok som någon kille Mikel larnsten som hadde skrivit den men vem bryr sig.

prov plugg prov plug 

Sista lektionen Bild JAAA!(:

Läraren- Jag har hört att ni har mycket prov så idag ska vi rita våra känslor

Jag inombords- ja äntligen ett ämne utan prov och jag får rita mina känslor om prov jag är i himlen. Jag ska rita ett prov som jag jer till läraren och det står gör det själv lärare fjant. Min vän ritade en människa med stora högar med papper och människan har massa armar och huvudet halv sover. När halva lektionen hade gått så kom våran mentor Emiliana stenblom hon ville se vad vi hade ritat alla lämnade in sina papper och hon började titta.

Emiliana- det här var intressant det ser ut som ett överansträngt hjärta, men denna en man som bränner sitt papper.

Jag inombords-mitt hjärta dunkade hårt och för min var sist och jag var tydligen den enda som var arg på lärarna alla andra var för fega dom små råtorna. Då tar hon upp mitt papper och tittar ordenklit noga på mitt papper hon visar de och lägger ner det, jag trodde jag skulle dö huu.

Slut för i dag!(: Läraren- Vänta!! Glömde vi ses i morgon (:

Jag på insidan- haha fuck this shit i’m out!

En reaktion på ”Kul med prov jaha

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.