Intervju med Dawid

Hur känner Dawid Wasiuk i sitt jobb.

Idag har vi pratat med David wasiuk han som hjälper oss med våra datorer. David känner att hans jobb är roligt och lite jobbigt. Han tycker att has jobb är bra och han kommer att jobba på hans jobb hela hans liv.Han har jobbat på detta jobbet 8 år. Han jobbar för att alla som går på skolan som han jobbar på  ska ha det bra och vara glad. Och att dom kan jobba bättre i sina datorer.

Vari dag får Dawid in 18 datorer och han får under ett år 200 datorer.

Honom har vi har frågat han hur många datorer som är  lediga det är 70 stycken som är ledig och cirka 100 som ska ska slängas. 

Chromeboken åker iväg till Atea som Dawid köper dem av och där plockas dem i sär på ett miljövänligt sätt. Plast och andra material återanvänds. 

Datorer blir obrukbara  när garantitiden på 3 år går ut eller när det är dyrare att reparera än att bara återvinna.  Tex, spruckna skärmar och så vidare.

Dawid tycker om sitt jobb även om det kan tyckas svår ibland.  Han har det rätt bra i sitt kontor och gillar att komma till jobbet även när han är lite trött på att det tas sönder så många chromebooks.  Oftast i olyckshändelser.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.