Pojke hittades död

12: åriga Dante hittades död i Falkenberg i Fredags. Efter att ha letat sedan 18:00 i tisdags så har 12: åriga Dante hittats död i vattnet. Det var en vanlig dag och Dante och hans hund skulle gå ut på en runda, Dante hade downs syndrom så att han kunde vara lite lätt lurad ibland. Dante försvann och flera hundratals människor letade. I Onsdags hittades Dantes hund men man såg inga spår från varken hunden eller Dante.

I fredags så hittades  Dante död i vatten. Det var inte helt säkra på att det var Dante. Så det tog sin tid att söka igenom kroppen. Men i Söndags så fick hans familj reda på att kroppen som hade hittats var Dante. Många är ledsna över vad som har hänt. I Falkenberg hölls en ceremoni på torget för att minnas Dante.

Av: Love i 4a och Hanna i 4d 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.