Intervju med Ewa Larsson och Jennie Karlstedt

Här är en intervju med två av de nya lärarna, Jennie Karlstedt och Ewa Larsson. De är mentorer för klass 7D. 

Hur lång är du?

Ewa: 153 cm lång

Jennie: 172 cm lång

Vilka ämnen har du?

Ewa: Engelska och tyska

Jennie: Spanska och engelska

Vad hade du varit ifall du inte blev lärare?

Ewa: Då hade jag jobbat inom resebranschen, det gjorde jag innan.

Jennie: Då hade jag nog varit en form av civilingenjör för jag pluggade natur på gymnasiet

Vad är det pinsammaste du gjort?

Ewa: Jag gör pinsamma saker varje dag, och jag har säkert förträngt det. Men jag tycker att det är pinsamt och jobbigt när jag glömmer bort elevers namn, jag kämpar för fullt med att komma ihåg. 

Jennie: Det pinsammaste jag har gjort… Hmm, svår fråga, finns ju många mindre pinsamheter som har hänt genom åren. Ett exempel är när jag frågade en kurskamrat jag inte kände så väl när hennes bebis var beräknad. Då säger hon till mig att hon redan har fött sin bebis.

Vad är din favorit tv-serie?

Ewa: Då får jag nog säga Bron, hoppas att det kommer en fortsättning. 

Jennie: Jag gillar ju flera, jag har alltid gillat Girls och Sharp obejct. Sharp  Object tar ju upp olika teman  som tyckte jag var bra för jag läste först boken och tyckte det var intressant att se när den filmatiserades. Girls tycker jag är fyndig och lättsam, deras dialoger är roliga tycker jag. 

Vad är det farligaste du gjort?

Ewa: Jag har dykt ganska mycket innan och när jag dök inne i grottor så var det ju lite läskigt, men farligt vet jag inte om det var. 

Jennie: Det farligaste jag har gjort skulle nog enligt min överbeskyddande mamma vara att jag åkte själv till Spanien för ett års studier när jag var 19. Haha. Enligt mig själv….hmm, vandrat på hög höjd i svår terräng mellan två bergstoppar i Portugal kanske?

Av: Linnea och Filippa, 7D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.