Veckans nyhet från mellanstadieredaktionen v.22

Denna veckans nyhet är att 22-åriga Mamoudu Gassama, som är papperslös, räddade en fyraårig pojke som hängde på fjärde våningen i balkongräcket. Mamoudu var uppe på mindre än en minut och lyfte snabbt över pojken. Föräldrarna hade bara lämnat pojken ensam hemma och pappan blev förhörd av polisen. Efter Mamoudus hjältliga räddning fick han ett samtal av Paris borgmästare Anne Hildago och tackade honom personligen. Det här gör även det enklare för Mamoudu att få uppehållstillstånd. Vill du läsa mer om nyheten tryck då på länken nedan:

Räddning på 4-åring

Av: Filippa Rehnström 6c

En reaktion på ”Veckans nyhet från mellanstadieredaktionen v.22

  1. Att han räddade en pojke borde inte ha någon effekt på chansen att få uppehållstillstånd, det är helt absurt. Att ” gott uppförande ” och publicitet kan ha en effekt som kan överskrida lagen är oacceptabelt enligt mig.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.