Nya klasser för sexorna!

 

Nya klasser för sexorna!

Just nu finns det fyra stycken parallellklasser i årskurs 6, men efter sommaren kommer de bildas nya klasser inför årskurs 7. Det är sexornas mentorer och rektorn som har satt samman de nya klasserna, som kommer släppas den 17 Maj genom ett mejl till elevernas föräldrar. Enligt många elever är det dåligt att de inte får önska andra elever som de gärna vill gå med, men lärarna tror att det inte blivit bra och litar på sig själva när de gör de nya klasskonstellationerna. Filippa Rehnström från 6c säger såhär:

” Jag tycker att det är bra på ett sätt att man inte får önska eftersom den personen du önskar kanske inte önskar dig tillbaka, det kan vara rörigt. Men om du vill hamna med din bästa vän som du har hängt ihop med länge kan det vara synd, fast det är också en chans att träffa nya vänner.”

Rektorn ser detta som positivt, och i hennes infobrev som skickats till föräldrarna skriver hon att hon tror att detta kan bli en bra utmaning för alla elever.

Linnea Gromer Aurell, 6a

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.