Feb – Mar Horoskop

Stenbocken 22/12-19/1

Du har ett flyt just nu. Du glider på en räkmacka med ett par coola solglasögon. Dina kompisrelationer kommer att flyta på och det kommer gå bra i skolan. Du kommer att hitta, eller har hittat, motivation för att kämpa på och gå runt med ett leende på läpparna. Yeyyy! 

Månadens bakverk: En smörgåstårta med räkor.

Vattumannen 20/1-18/2

Det går bra nu för dig. Men du längtar tillbaka till vintern. Det är dock fortfarande vinter, men du är kanske inte riktigt taggad på sommaren. Det kan vara någon förändring som kommer att ske i sommar och i vår eller så är du rädd för framtiden. Men allt kommer att gå bra och även fast det känns läskigt ibland kan förändringar vara bra och positiva till slut.

Månadens bakverk: Lussebulle

Fiskarna 19/2-20/3

Detta är din period. Du fyller år snart och blir äldre. Du kommer att bli mer mogen och ta mer ansvar i skolan och hemma. Men ta det lugnt! Du är fortfarande exakt samma person och du är lika gammal som du känner dig.

Månadens bakverk: Prinsesstårta – eftersom du fyller år!

Väduren 21/3-19/4

Du känner dig lite trött och mosig nu. Det är ett nytt år men du känner dig osäker på vad du vill åstadkomma under året. Gör en lista och hitta motivationen! Det behöver inte vara något stort som att bestiga ett berg men kanske att du sätter mål som t.ex. att få bättre betyg i något ämne eller att börja spara dina pengar.

Månadens bakverk: Semlan

Oxen 20/4-20/5

Jobba med ditt självförtroende denna månaden. Du har bättre självförtroende än vad du tror, men man kan alltid förbättra det. Varje gång du kollar dig i spegeln ska du tänka på 2 positiva saker med dig själv. På så sätt slutar du månaden med världens bästa självförtroende. Men en varning, låt inte ditt självförtroende gå över andra.

Månadens bakverk: Kladdkaka

Tvillingarna 21/5-20/6

Denna månaden kommer att bli en av dina bästa perioder på väldigt länge. Allt kommer att flyta på. Det finns inte så mycket mer att säga förutom att du kanske stöter på några små hinder, men att du lätt kan ta dig förbi dem. Njut av denna tiden och unna dig själv att vara lycklig. Fundera inte för mycket inför framtiden.

Månadens bakverk: Oreocheesecake

Kräftan 21/6-22/7

Utmana dig själv! Du känner dig lite tråkig och kanske inte så spontan. Därför ska du göra något galet och kul. Något som kanske är lite läskigt och som du behöver mycket mod till. Utmana dig själv! Och tänk (även om det är extremt extremt cheesy att säga detta ) YOLO, you only live once.

Månadens bakverk: Donuts.

Lejonet 23/7-22/8

Du har många bollar i luften och mycket i ditt liv. Det är skola och relationer och mycket i din hjärna. Även om det är lite stressigt och mycket just nu, så försök att ta vara på tiden och ta det lugnt emellanåt. Unna dig lite egentid och ta det lugnt. Lägg dig i soffan, kolla på Netflix och ät något gott. Stäng ute allt annat och koppla av. Annars kan du testa att göra lite yoga för att hitta ditt inre lugn. Det finns en massa videor på Youtube.

Månadens bakverk: Kärleksmums

Jungfrun 23/8-22/9

Du har verkligen saknat något i ditt liv nu under vintern och ibland har du känt dig lite deppig på grund av detta. Nu kommer snart våren och sommaren och du kommer att fyllas med det du saknade. Det kan vara en flört, en kärlek, en person, värmen eller en upplevelse. Det är härligt och denna perioden är din! Lev livet.

Månadens bakverk: Jordgubbscheesecake.

Vågen 23/9-22/10

Nu är det snart sommar och det kommer att bli sol och värme. Du kommer att ha en hemlig liten flört. Du kanske inte vet vem det är ännu. Men i löpet av en liten tid kommer du nog kunna klura ut vem det är. Och det kanske blir en liten romans! Livet är iallafall härligt och du känner dig glad.

Månadens bakverk: Sommargräddtårta med färska jordgubbar.

Skorpionen 23/10-21/11

Du känner dig lite trött och det känns som att du har ett motstånd hela tiden. Det kan vara en svår uppgift, en person eller motvinden när du cyklar. Men det kommer att bli bättre eftersom det snart är sommar och då blir det varmt och soligt, förhoppningsvis.

Månadens bakverk: Chokladbollar

Skytten 22/11-21/12

Du kommer att ha det lite struligt med någon relation men det kommer att lösa sig och relationen kommer att bli starkare. Skolarbetet kommer att flyta på och du kommer att må bra. Fast din motivering till skolan försvinner lite och för varje vecka som går känns det som att samma sak händer om och om igen. Men hitta en motivering och skapa egna mål så är du motiverad och på banan igen!

Månadens bakverk: Wienerbröd

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.