Rysare 6

Jag hade köpt ett nytt hus för 700-tusen kronor. Säljaren ville sälja huset snabbt och var helt galen. Han varnade om en gammal man som besöker en mitt i natten, men jag tolkade det som struntsnack.

Det gick bra de första dagarna, men en natt så hörde jag något som skrapade mot golvet men tänkte att det var sängbenen som skrapade. Detta pågick en lång period och skrapet blev mer intensivt. Men en natt bestämde jag mig för att kolla under sängen var det var som skrapade. När jag kollade låg en blek man med en kniv och skar i golvet, men han såg precis ut som mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.