Rysare 5

Jag hade äntligen sommar lov och skulle åka tåg själv upp till farmor och farfar. Jag var 10 år och jag kände mig modig som åkte tåg själv. Jag var faktiskt ganska skrajsen måste jag erkänna men jag gjorde det så att jag skulle kunna skryta för mina kompisar senare. När jag väl var där var klockan 8 och vi åt lyxig hummer för det var nästan 3 år sedan vi sågs.

Jag var lite spänd på att sova eftersom att jag sover i våningssäng med min storebror där hemma och här skulle jag sova själv. Jag hade övertalat mig själv att våga eftersom att jag inte ville vara ”fegis”. Det gick sådär att somna men efter 40 minuters ansträngning somnade jag.

Jag vaknade och kunde bara öppna ögonlocken. Jag hade hört något om sömnparalys och tänkte att jag hade blivit paralyserad så jag sket i det. Men sen hörde jag ett fotsteg, ett till och en man kom in genom dörr öppningen. Han hade sin mage uppskuren och log.

Jag sa att jag mådde dåligt och fick åka hem dagen efter. Jag berättade om det för min pappa och han sa att en man blivit torterad i huset när han var tio år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.