Rysare 4

Rysare 4

Jag jobbade på posten när jag var ung och fick ett skift som gick igenom skogen och det tog 1,5-2 timmar att köra till alla hem. Tidsskillnaden berodde oftast på väder och energi. Men en gång så stod en man vid sidan och frågade om det fanns post åt Jens Björklund. Jag letade och rotade runt bland breven två gånger. När jag sa att det inte fanns några brev så blev han lite sur men jag körde iväg ändå. Men när jag kollade tillbaks så var han spårlöst försvunnen.

Dagen efter berättade jag det för min chef. Jag hörde att han mumlade något om att det hade hänt nu. Jag frågade om han kände till Jens Björklund och visste var hans post var. Han sa att det inte var första gången någon sätt honom och att han dog för trettio år sedan när en björn attackerade och han precis skulle få sin post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.