Rysare 2

Rysare 2

Jag var ute på havet i en fiskebåt som heter Maja med min besättning på tre personer. Det fanns ett rykte om en man som stod vid strandkanten och vinkade, men vinkade man tillbaks så skulle något hemskt hända. Jag trodde inte på det här så jag brydde mig helt enkelt inte.

Några dagar senare såg jag en man som stod vid strandkanten och vinkade. Jag kände en stor vilja och vinkade även om han såg omänsklig ut. En i min besättning försvann och hittades uppskuren med organ som saknades. På båten stod det vink med blod.

Jag såg honom en gång till när vi åkte därifrån han vinkade fortfarande, med ett stort leende denna gången. Men värst av allt, en njure i ena handen. Han som försvann saknade en njure när han hittades.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.