Horoskop Dec-Jan

Vattumannen
Jul och nyår kommer bli toppen! Julen kommer att bli mysig och du kommer att bli positivt överraskad. Du kommer även få en bra start på året och 2018 blir ditt år.
Årets nyårslöfte: Det gamla vanliga, men viktiga: sluta äta godis.
Stenbock
Förra månaden blev det lite för mycket arbete så det är dags för dig att ta det lugnt och tänka på att ta hand om dig själv! Se till att ha en mysig jul och vila upp dig under lovet. Umgås med dem du älskar och gör saker som gör dig glad!
Årets nyårslöfte: Börja klä dig i färgglada kläder.
Fiskarna
Denna månad blir bättre än den förra! Du kommer att få en mysig jul med nära och kära och en toppenstart på 2018! Men! Stanna upp ibland och lägg fokus på personer i din omgivning för att inte gå för långt in i dig själv.
Årets nyårslöfte: Sprid mer positiv energi.
Lejonet
Oh la la, detta blir en romantisk månad med många nya intryck. Du kommer någon gång under denna månad uppvaktas av en viss person som har känslor för dig. Det gäller för dig att vara uppmärksam eftersom kärleken kan inträffa när du minst anar det!
Årets nyårslöfte: Ge dig själv en ärlig komplimang varje dag. VARJE DAG.
Väduren
Denna månad blir bättre känslomässigt! Du kommer ha en fin jul som du sent kommer glömma. Din start på 2018 blir också en riktigt kick start med nya intryck, mindre stress och härliga människor. YOU GO!!!
Årets nyårslöfte: Donera något till en organisation för att hjälpa människor i nöd!
Oxen
Denna månad ska du fokusera på framtiden. Lämna jobbiga situationer och känslor bakom dig och blicka framåt. Fokusera på det som får dig att må bra! På nyårsafton kommer du uppvaktas av en speciell person som du senare under 2018 kommer umgås mer och mer med.
Årets nyårslöfte: Umgås med personer du verkligen tycker om.
Tvillingarna
Wihoo!! Det är jul! Detta blir en av de bästa julen du någonsin upplevt! Stämningen är underbar och kommer att hålla i sig tills nyår då du börjar ett nytt år som blir bättre och roligare än det förra!
Årets nyårslöfte: Ät mindre kött.
Vågen
Det går mot ljusare tider nu och ditt hårda arbete kommer att löna sig. Du kommer att överraskas av något mycket positivt i form av en person eller positiva kommentarer och det blir en kickstart på 2018.
Årets nyårslöfte: Var mer spontan.
Jungfru
Nästa år är runt hörnet och det är positivt för din del! Det kommer att vara bra för dig att glömma det gamla och blicka framåt till det nya och fräscha 2018! Tänk på att ta hand om dig själv och visa för dem du älskar att du uppskattar dem!
Årets nyårslöfte: Testa nya saker, till exempel testa en ny aktivitet eller en ny maträtt.
Skorpion
Denna månad kanske blir lite tuffare än den förra, men du fortsätter att arbeta även fast du kan stöta på hinder och det kommer att löna sig. Snart blir det lov och då bör du vila upp dig för att samla krafter.
Årets nyårslöfte: Tvivla inte på dig själv.
Skytten
Du har en bra månad framför dig med positiva intryck och ditt hårda arbete kommer att löna sig. Det blir en perfekt start på 2018!
Årets nyårslöfte: Våga vara dig själv.

 

Vågen
Detta blir en social månad och du kommer att få lära känna nya personer med många nya intryck. Det är viktigt att du är öppen för omvärlden och inte låter dina fördomar vara för avgörande.
Årets nyårslöfte: Testa odla mustasch.

 

Av: Maj Olsson Gendt, 9B

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.