Pepparkaksgifflar och tomteskumsglass

Nu när julen närmar sig kan det vara gott att äta någonting sött och juligt. Vi i mellanstadieredaktionen har testat två juliga produkter som går att köpa i närmsta mataffär. Här får ni se vad vi tyckte om pepparkaksgifflarna och tomteskumsglassen.

Pepparkaksgifflarna fick betyget 3.2/5.

Vi tyckte överlag att gifflarna var ganska goda. Vissa gillade dem verkligen, andra tyckte de var för söta. ”Jag tycker inte om gifflar men den här var lite godare än de andra”, ”Praise the holy pepparkaksgiffel, väldigt gott!” och ”Som att stoppa in en vanlig giffel i munnen och pepparkaka samtidigt.” var några av kommentarerna som hördes från mellanstadiets redaktionsmedlemmar.

Tomteskumsglassen fick betyget 4/5.

Panelen var lite överraskad över att den ljusrosa glassen var så god, många var skeptiska innan de hade smakat. En vanlig kommentar var att glassen smakade jordgubbe eller smultron. Andra kommentarer som snappades upp var: ”Den var ganska skummig, glass fast skum.”, ”Den luktade tomteskum men smakade jordgubb.” och ”Det smakade som att äta en smaklös godis som bara smälte i munnen.”

Av: Otto Holmström

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.