Såhär kommer du i julstämning!

Troligtvis har du redan kommit i julstämning. Men det kan också vara så att du inte har det. Därför kommer det här några tips på hur du kan komma i julstämning!

 

  • Räkna ner dagarna till jul – det hjälper! Räkna ner dagarna till jul och känn hur du kommer närmare julen för varje dag som går.
  • Lyssna på julmusik – sök på “Christmas music” eller “Christmas Classics” och kom i stämning med den typiska julmusiken.
  • Drick varm choklad, ett julte eller chailatte – Du får dessa juliga smaker i din mun. Kardemumma, kanel och choklad, supergott och påminner om julen. Testa att toppa din varma choklad med grädde, kanel och riven choklad.
  • Se på en typisk julfilm – du får se på en julfilm som handlar om julen. Om du inte vet vilka filmer du ska kolla på kan du kolla på de här: Home alone, The nightmare2071303135_06321d0bcb before Christmas, Elf, Grinchen eller mupparnas Julsaga. Kanske har du dem hemma på DVD eller blueray, eller så kan du hitta dem på Netflix, viafree eller en annan streamingtjänst.
  • Julshoppa och fixa presenter – Köp eller gör julklappar till de du tycker om. Du kan pyssla, skriva julkort och verkligen känna att julen närmar sig.

 

Sådär! Om du följer dessa (behöver inte vara alla) stegen kommer du garanterat komma i julstämning!

 

Av: Ines-Emilie Buch-Jepsen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.