Youtubers, här kan ni synas!

Vi på skoltidningen uppmuntrar alla former av kreativt tänkande och ger därför personer med Youtubekanaler möjligheten att ”promota” sin kanal här på vår tidning. Om du har en kanal så får du mer än gärna kontakta någon i redaktionen och skriva en beskrivning samt länka din kanal. Vi vill ge möjligheten för unga entreprenörer att synas och få ett större utrymme, därför gör vi detta. Du med en Youtubekanal, kontakta oss så du får chansen att synas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.