Juleskum Lingon och Marabou Polka

Högstadieredaktionen har testat två nya, julrelaterade produkter på marknaden, nämligen Juleskum Lingon och Marabou Polkagris. Den ena var klart mer populär än den andra och här kan ni läsa allt om hur bedömningen blev:

Juleskum Lingon, betyg 2.3/5

Juleskummet ser ut ungefär som Juleskum Original, men det har också inslag av ljusgrönt. Smaken är också lite annorlunda. ”Den smakar sötare”, ”Den smakar syrligare” och ”Smakar mer svartvinbär än lingon.” var några kommentarer som hördes. ”Den är var onödig, köp hellre den vanliga” och ”Torr och tråkig” tyckte några i smakpanelen.

Marabou Polkagris, betyg 4.7/5

Mycket mer populär var Marabous Limited Edition mjölkchoklad Polkagris. ”Riktigt god alltså”, ”Bra konsistens” och ”Skitgod” hördes bland de spontana kommentarerna, men också ”Daim är godare” och ”smakar inte jättemycket polkagris”.

Viggo och Linus testar juleskum

Av: Helga Boström

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.