Nov – Dec Horoskop

Stenbocken (21 december–20 januari)

Denna månaden kommer du och vill arbeta hårt. Du satsar mycket och har en drivkraft som är stark och tydlig. Det kommer att gå ut över andra saker, tex familj och vänner. Men i slutet av månaden kommer du att kunna lugna ner dig och ta det lugnt.

Månadens visdomsord: “All roads that leads to success, have to pass through hard work boulevard at some point” (Alla vägar som leder till framgång, måste ha åkt förbi “hårt arbete” gatan någon gång)

Vattumannen (21 januari–19 februari)

Detta är din sociala månad. Du kommer att lära känna många nya och spännande människor som du kommer att må bra av att ha dom i din närhet. Du kommer att börja känna saker för olika personer och även inse vem som du verkligen kan lita på. Men även fast det är din sociala månad får du inte glömma dina riktiga vänner och de som alltid stått upp för dig.

Månadens visdomsord: “Life was meant for good friends and great adventures” (Sv: Livet är menat för bra vänner och spännande äventyr)

Fiskarna (20 februari–20 mars)

Fiskarna
Fiskarna

Detta kommer inte vara din bästa månad. Den kommer att kännas jobbig på olika sätt men du får försöka att hitta ett sätt att hantera det tills det blir en bättre period. Ta det lugnt och unna dig något gott, kanske en kopp god varm choklad.

Månadens visdomsord: “Storms don’t lasts forever” (Sv: Stormar varar inte för alltid)

Väduren (21 mars–20 april)

Du har precis lämnat en jobbig eller stressig period. Det kan ha varit mycket i skola, något med familjen eller bara att man känt sig förvirrad eller ledsen. Men det går mot ljusare tider nu och du kommer bli gladare. Du kan också ha ställt dig frågan om varför

Väduren
Väduren

något just hänt, allt från stort och litet. Du kommer att hitta en sak som gör dig glad och göra så att tråkigt blir roligt.

Månadens visdomsord: “Allting händer utav en anledning”

Oxen (21 april–21 maj)

Oxen
Oxen

Du kommer att få en fin belöning. Något bra kommer att hända dig men du får kämpa för det. Det kommer bli lite slit men tillslut kommer det bli bra.

Månadens visdomsord: “Difficult roads often lead to the most beautiful destinations” (Sv: Svåra vägar leder oftast till dem mest vackra destinationerna)

Tvillingarna (22 maj–21 juni)

Vädret blir kallare nu men känslorna blir varmare. Dina känslor blomstrar och du kommer att få nya fina bekantskaper. Kanske får du en ny liten flört eller så upplever du

Tvillingarna
Tvillingarna

kärleken som ny. Ta vara på dagen och på alla de som du älskar och som älskar dig.

Månadens visdomsord: “Kindness is free, so sprinkle that stuff everywhere” (Sv: Vänlighet är gratis, så smula det där överallt”

Kräftan (22 juni–23 juli)

Vi dras mot mörkare tider nu men det påverkar inte dig. Du kommer att ha en bra period nu och du kommer att må bra. Allt flyter på som det ska och om någon är taskig bryr du dig inte. Ditt självförtroende är bra och du ser på den positiva sidan av livet.

Månadens visdomsord:  “Gör bara saker som gör dig lycklig”

Lejonet (24 juli–23 augusti)

Det kan kännas lite nötigt och jobbigt med jobbet, skolan eller något annat i ditt liv just nu. Eller kanske flera saker. Men ta hand om dig själv och även fast mornarna är mörka och det är regnigt och kallt och försök att hitta något som lyser upp din vardag. Det kan vara en person, ett djur, en låt, något att äta eller varför inte en sak.

Månadens visdomsord: “Feelings are much as waves, we can’t stop them from coming but we can choose which one to surf” (Sv: Känslor är mycket som vågor, vi kan inte hindra dem från att komma men vi kan välja vilka vi vill surfa på)

Jungfrun (24 augusti–23 september)

Denna månaden kommer att vara händelserik. Med både negativa och positiva

Jungfrun
Jungfrun

händelser och saker. Du kommer att kastas in i saker och känslor som du inte vet hur du ska hantera men i slutet av månaden kommer du att kunna lägga dig till ro och ditt liv kommer att stabilisera sig.

Månadens visdomsord: “Kolla framåt och inte bakåt”

Vågen (24 september–23 oktober)

Du kommer ha en liten nötig period nu. Du känner att du vill att ditt liv ska fortsätta framåt men det finns något som trycker dig bak. Stanna upp och ta hand om det först. Du kommer också få känslor för någon. Våga ta steget och våga uppleva!

Månadens visdomsord: “ You can’t be brave if you’ve only had wonderful things happen to you” (“Du kan inte vara modig om du bara har varit med om bra saker”)

Skorpionen (24 oktober–22 november)

Det är din månad nu. Allt går bra. Ditt liv flyter på bra. Arbetet, skolan, relationer med familj och vänner. Njut av livet och ta inget för givet.

Månadens visdomsord: Carpe diem – fånga dagen

Skytten (23 november–20 december)

Du har det helt okej nu. Ingen större kommentar men livet flyter på. Snart kommer det också en stor positiv och rolig överraskning. Kanske en person, en sak eller en känsla.

Månadens visdomsord:  “Om man alltid har roligt märker man inte att man har roligt, så därför måste man ha det tråkigt ibland”

Text: Ines-Emilie Buch-Jepsen

Illustrationer: Ella Södergren

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.