Bokrecension, Bleckmossen Samlade äventyr 1

Bokrecension på Bleckmossen, Samlade äventyr 1

Bleckmossen äventyr 1 handlar om Emil, Siri och Amir och deras äventyr i en liten ort som heter Bleckmossen det finns också några brottslingar: Håkan och Vincent och deras gäng. Det är en manga-serie.

Jag tyckte att det var en väldigt bra bok för att den var intressant med många roliga äventyr och den var också lättläst, jag kunde sitta i flera timmar och bara läsa den. Ett av mina favoritäventyr var: den ryska skatten, den handlade om när Emil och Amir fick reda på att Ivan, en vanlig kille som bodde på en radiostation och hade en rysk skatt och var förr i tiden en rysk spion.

Jag valde just den för att den såg intressant ut och när jag läste på baksidan så ville jag bara läsa mer, jag hade innan också läst andra manga böcker och tyckte det var roligt men medans dem inte var svenska försökte jag hitta en som var svensk och hittade bleckmossen och det var nog därför jag valde den.

Jag förväntade mig att det skulle vara intressanta äventyr med mycket spänning. Dem andra manga böckerna har varit olika dem flesta har varit om att man ska lösa fall och vara en spion, eller en som handlade om katters liv från deras synvinkel.

Bokrecension skriver av : Hanna Skogberg, 6a

AV: Linnea Gromer Aurell, 6a

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.