Mitt skolbyte

Jag heter Elissa och är 11 år. För två månader sen var jag väldigt nervös eftersom att jag skulle börja på en ny skola, Västra Hamnens skola. Jag bytte skolan för att jag bor i Västra Hamnen och min förra skola var i Kulladal.

Det var väldigt jobbigt för mig att åka buss varje dag och det kostade ganska mycket för ett busskort att använda varje dag.

Jag fick stå i kö för Västra Hamnen skola i nästan ett år och äntligen fick plats. Jag tycker nog att i Västra Hamnens skola trivs jag bättre eftersom att jag har många vänner här som stöttar mig och jag har alltid någon att vara med.

Skillnaden mellan min förra skola och denna skolan är att när vi har längre skoldagar så har vi ganska många raster och det tycker jag är jätte bra för då hänger vi mer under lektionerna och vi är inte rastlösa.

Maten på denna och förra skolan och denna skolan har samma maträtter.

Jag tycker att Västra Hamnen är en jättebra skola !

Av: Elissa Gutowska

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.