Okt – Nov Horoskop

Väduren: Detta blir en romantisk månad. Du kommer antingen uppvaktas eller få känslor för en viss person. Mitt i detta glädjeruset när livet känns som att det inte kan gå bättre, kommer det att gå ännu bättre.

Väduren
Väduren

Månadens låt: ”Love On Top” – Beyoncé

Kräftan: Du har nyligen begått ett misstag som du kan inte sluta tänka på. Det har gnagt i dig en del av den föregående månaden, men nu är det dags att lägga det bakom sig. Alla gör fel ibland, och du är inget undantag. Försök istället tänka på roliga kommande saker eller prata med en person som kanske hjälper dig att lösa det som har hänt.

Månadens låt: ”Snälla bli min” – Veronica Maggio

Lejonet: Detta kommer bli en rolig månad! Nya intryck, spännande upplevelser och fina minnen med dina nära och kära. Positiviteten kommer alltså flöda fritt, så ta situationen i akt och gör saker som du annars hade struntat i. Livet flyter på!

Månadens låt: ”Feeling Good” – Nina Simone

Jungfrun: Du kommer att komma in i en liten knivig period, det kan vara i form av bråk eller stress i skolan. Dock så kommer det en oväntad vändning som förmodligen kommer att överraska dig och de i din omgivning positivt.

Jungfrun
Jungfrun

Månadens låt: ”Det är så jag säger det” – Håkan Hellström

Vågen: Kallare perioder närmar sig och humöret sviktar. Under denna tid kan det vara bra att koppla av från stressen i vardagen och göra saker som du finner glädje i, tänk även på att juletider sakta men säkert smyger sig på.

Månadens låt: ”It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas” – Bing Crosby

Skorpionen: November månad blir lite tuffare. Det kan vara svårt att hålla uppe humöret nu när det går mot mörkare tider. Se till att göra det bästa av situationen och unna dig själv. Kanske en kopp varm choklad och en mysig serie?  

Månadens låt: ”All I Want” – Kodaline

Oxen: November blir en bra månad med många nya intryck och stärkta relationer. Din öppenhet kommer belönas och många kommer att se upp till dig. 

Oxen
Oxen

Månadens låt: ”Hey Ya! – Radio mix/Club mix” – OutKast

Skytten: Den föregående månad har varit hyfsat tuff, du har haft en tyngd över dig som ständigt tryck ned ditt humör. Detta kommer dock att ändras när det som tyngt ned dig sakta men säkert försvinner och humöret går uppåt.

Månadens låt: ”Det löser sig” – Timbuktu

Tvillingarna: Din känslighet kommer bli din styrka denna månad. Många kommer att be dig om råd och du kan göra en stor skillnad. Men! Var vaksam på dina egna känslor som lätt bortprioriteras i engagemanget för andra.

Tvillingarna
Tvillingarna

Månadens låt: ”Bäst” – Oskar Linnros

Stenbocken: Wihoo det går mot mörkare tider och många kommer se dig som en solstråle då du sprider en fin energi! Skolan kommer flyta på som vanligt och du kommer stärka dina relationer till andra.

Månadens låt: ”Don’t Stop ‘Til You Get Enough” – Michael Jackson

Vattumannen: Denna månad blir en händelserik månad med nya tag, människor och händelser. Du sprider en entusiastisk energi och har en charm som hänför många. Du ska tänka på att vara öppen och mottaglig för nya kunskaper.

Månadens låt: ”September” – Earth, Wind & Water.

Fiskarna: Det är mycket som händer just nu. Både bra och sämre saker. Det blir mycket i skolan och lätt att känna dig stressad. Då gäller det att då och då stanna upp och ta det lugnt samt ta pauser så stressen inte tar för stor plats. Det hårda arbetet kommer löna sig tillslut.

Fiskarna
Fiskarna

Månadens låt: ”Survivor” – Destiny’s Child

 

 

 

 

 

Illustrationer: Ella Södergren 9C

Text: Siri Bostedt 9B, Maj Olsson Gendt 9B

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.