Intervju med Karin

Intervju med ny lärare

Karin är en helt ny lärare på Våstra hamnens skola. Hon arbetar i klass 4a, men eftersom hon bara arbetar halvtid blev det väldigt svårt att träffa henne för en intervju. Då valde vi att maila henne. Vi tyckte att maila var ett bra och enkelt sett att få kontakt. Men sjävklart var det lite pirrigt men även konstigt att inte få se hur personen som man interjuvar ser ut. Här är lite frågor som vi på Västra hammnens skoltidning ställt.

Hur tar du dig till skolan? – Jag kör till skolan.

Läxinställning? – Jag tycker läxor är viktiga för att repetera och befästa den kunskap man arbetat med i skolan.

Sen ankomst inställning? – Jag ogillar sen ankomst. Det stör lektionen och blir ett avbrott för de elever som är i tid. Jag tycker det är viktigt att respektera lektionens tidsramar. 

Hur var det själv i skolan? – Jag hade det bra när jag själv gick i skolan, jag trivdes i skolan och hade duktiga lärare och snälla kompisar. Mina favoritämnen var samhällskunskap, historia, religion, geografi och svenska.

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.