Sep-Okt Horoskop

Väduren
Väduren


Väduren:
Dina rädslor kan ibland hålla tillbaka dig från att göra det du vill. Kanske vill du uppträda, redovisa eller säga något till en person du tycker om. Utmana dig själv med saker som du tycker är jobbigt! Utsätt dig för dina rädslor och kom över dem.

Månadens låt: ”Mi Gente – J Balvin”, Willy William

Kräftan: Du har koll på läget just nu. Du vet vad som händer i ditt liv och du har kontroll på läget. Du har varit mycket upptagen med dig själv och ditt liv men någon saknar dig väldigt mycket och kan få behöva höra det.

Månadens låt: ”Dance the night away” – Michael Balout

Lejonet: Ta det lugnt i skolan. Lyssna på dina klasskamrater och gör ditt bästa. Sätt också ett mål eller längta till en rolig händelse. Det kommer att hålla dig motiverad om det så är utanför eller i skolan.

Månadens låt: ”Touch” – Haux

Jungfrun
Jungfrun

Jungfrun: Du är mycket flitig och tar tag i många saker samtidigt. Du lämnar också en period nu som har innehållit mycket stress och jobbiga saker. Nu blir det ljusare tider och du kan börja fokusera på något nytt. Va med personer som gör dig glad och gör saker som du mår bra av. 

Månadens låt: ”Attention, Tropical House Remix” – Boonz

Vågen: Din inspiration och fantasi flödar just nu. Ditt skolarbete går jättebra och du har kontroll över läget. Det mesta i ditt liv är positivt just nu, även om det inte alltid känns så. Snart kommer du att få en positiv överraskning.

Månadens låt: ”Bullit, Radio Edit” – Watermät

Skorpionen: Du har många bollar i luften just nu. Försök att ta det lite lugnt och vila. Gör en drink (utan alkohol förstås), ta det lugnt och se på en serie du tycker om. Försök att koppla bort skolarbete med din fritid och ta ett chillpill så att du inte blir för stressad.

Månadens låt: ”Fast Car” – Jonas Blue

Oxen
Oxen

Oxen: Denna månaden kommer att bli en av dina bästa perioder på väldigt länge. Allt kommer att flyta på. Det finns inte så mycket mer att säga förutom att du kanske stöter på några små hinder men att du lätt kan ta dig förbi dem. Njut av denna tiden och unna dig själv att vara lycklig. Fundera inte för mycket inför framtiden.

Månadens låt: ”Feels” – Calvin Harris

Skytten: Denna månaden ska du utmana dig själv lite extra och tänka utanför boxen. Försök att tänka utanför boxen i både arbete, skola och privat. Ibland kan det kännas lite nötigt och svårt.

Månadens låt: ”You don’t own me” – Grace, G-Eazy

Tvillingarna
Tvillingarna

Tvillingarna: Jobba med ditt självförtroende denna månaden. Du har bättre självförtroende än vad du tror men man kan alltid förbättra det. Varje gång du kollar dig i spegeln ska du tänka på 2 positiva saker med dig själv. På så sätt slutar du månaden med världens bästa självförtroende. Men en varning, låt inte ditt självförtroende gå över andra.

Månadens låt: ”BOSS” – Fifth Harmony

Stenbocken: Du är mycket bestämd av dig och det är både en egenskap och ibland kan det vara lite jobbigt. Försök att jobba lite extra lite med din bestämdhet denna månaden. Ha det i baktanken. Utmana dig själv!

Månadens låt: ”Look what you made me do” – Taylor Swift

Vattumannen: Du har känt lite oro under en period och den släpper. Försök kom i fas med dig själv och släpp loss och ha kul. Ta det lugnt och stressa inte sönder. Sätt på en bra spellista och lyssna på musik som gör dig glad och lugn.

Månadens låt: ”Feel It Still, Medasin Remix” – Portugal

Fiskarna
Fiskarna

Fiskarna: Du har under en period underskattat det fina i livet. Men du kommer nu att inse det fina och hitta små lyckor i ditt liv som förgyller din vardag. Spendera mycket tid med personer som du älskar och gör dig glad. Kolla runt! Det kan finnas någon som tycker om dig lite extra mycket.

Månadens låt: ”I Believe I Can Fly” – Rufus Bellefleur

Illustrationer: Ella Södergren 9C

Text: Ines-Emilie Buch-Jepsen 8b

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.