Ny svt-serie, Mollie förklarar

 

Det kommer ut en ny SVT-serie i december, första avsnittet ser du 1/12. Mollie Lindblom-Levy är en av C-rollerna, A-rollerna är huvudpersonerna och B-rollerna är huvudpersonernas vänner. Mollie är den yngsta från inspelningen, då var hon 10 men den äldsta var 15.

 

Vad handlar serien om?

”Serien heter ”Klassen” och handlar om en klass vilket man hör i namnet. Det är ganska mycket drama, kärlek, stress och puberteten i en klass därför fick vi också in det i serien. Serien utspelas på en skola i Lund där klassen går i sjunde till åttonde klass. Om man har sett serien “Skam” liknar den sig i Klassen vi gör.”

 

Hur kom serien till?

”Originalet kommer ifrån Danmark men SVT frågade om Sverige kunde göra sin egen version och det fick vi så nu är den på gång!”

 

Vem är regissörerna?

”Det är Amelie Nörgaard från barnkanalen och Janne, jag har glömt vad han heter i efternamn. De är jättebra för de är både snälla men tar det ändå på allvar.”

 

Hur lång tid tog inspelningen?

”I papperna som de hade skickat stod det att det skulle vara som ett sommarkollo fas vi skulle gå hem efter klockan fem så det blev inte som i papperna. Säsong 1 tog 3 veckor, det var 52 avsnitt så det var inte jättelänge. Vi “jobbade” från klockan 8 till 5, det blev mycket jobb.”

 

Hiss och diss med Mollie!

 

Diss: ”Min diss är att om jag skulle varit äldre skulle jag FÅTT huvudrollen, jag kanske får den i nästa säsong men jag vill ha den NU!!!”

 

Hiss: ”Min hiss är att alla var supertrevliga och jag kommer aldrig att glömma den tiden jag hade med de. Serien har också många genre!”

Mollie Lindblom-Levy säger också att man absolut inte får missa serien i december!

Det här är Mollie Lindblom-Levy som ska vara med i “Klassen”

 

Texten är skriven av Sofia Kuylenstierna, bilden också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.